top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverStijn de Guchteneire

Junior classes, wij komen er aan!

Morgen gaan we eindelijk beginnen aan de Junior classes van de Young Solar Challenge, een prestatie waar ik zeker heel erg trots op ben.

De Juniorclass van morgen vindt plaats in Amsterdam, een stukje rijden dus met het team vanuit Terneuzen, maar we hebben het er zeker voor over. De Juniorclass gaat zich vooral concentreren op de verschillende punten van de bouw van de boot en de verschillende regels waar wij ons aan moeten houden. Dit is wel handig natuurlijk, anders kom je misschien in de problemen met iets dat te voorkomen viel.


De manier waarop wij de gegeven informatie gaan gebruiken is geheel aan ons en dit zal dus per team verschillen.

Hoe ieder teamlid van ons team zal reageren of omgaan met de gegeven informatie zal nog moeten blijken, het is dus al met al een enorm leerproces waar wij als team nu in gaan. De uitkomst van dit leerproces zal ons niet alleen helpen in de wereld van techniek en innovatie maar ook in onze manier van samenwerken.


Ik heb er in ieder geval al heel veel zin in! En voor dat ik het vergeet,

bedankt aan al onze sponsoren die dit mogelijk maken!


Solarteam De Rede

8 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Testvaart voor Hoofddorp

Hallo allemaal, Het is nu donderdag 31 Mei, 2 dagen voordat we onze 2e wedstrijd in Hoofddorp hebben. Zoals u waarschijnlijk weet hebben we met de eerste wedstrijd wat tegenslag gehad, we waren op

bottom of page